Ongestoorde dienstverlening tijdens coronacrisis

Christiaan Alberdingk Thijm / 13 mrt 2020

bureau Brandeis volgt de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus op de voet. Naar aanleiding van de aanbevelingen van de Nederlandse regering, werken onze advocaten de komende tijd zoveel mogelijk vanuit huis. Ons kantoor beschikt over uitstekende IT voorzieningen. We verwachten het niveau van dienstverlening te blijven bieden dat u van ons gewend bent.

Besprekingen

Besprekingen worden voorlopig via de telefoon of video conference gehouden. Tot eind maart annuleren we al onze in-house seminars. We beperken onze bezoeken buiten kantoor tot de strikt noodzakelijke, bijvoorbeeld zittingen. Vanzelfsprekend blijven wij de richtlijnen van het RIVM en de overheid in de gaten houden en nemen we nieuwe maatregelen waar nodig.

Gevolgen

Voor de bedrijfsvoering van veel van onze cliënten heeft het coronavirus grote gevolgen. We bieden zoveel mogelijk steun, onder meer door de juridische gevolgen voor onze cliënten in kaart te brengen. We zullen ons maximaal inspannen om juridische bijstand te verlenen in deze uitdagende tijd.

Team bureau Brandeis
Gerelateerde artikelen

Het belang van de fysieke boekhandel

Hans Bousie / 17 jan 2022

Hoezo zitten die mensen uit het boekenvak dan te klagen dat ze open willen, de verkopen zijn sky high immers? De verkopen via digitale platformen, bol.com voorop, zijn inderdaad zeer gestegen, dankzij of ondanks Corona….

Competition Flashback Q4

Bas Braeken & Jade Versteeg & Demi van den Berg & Timo Hieselaar & Lara Elzas & Berend Verweij / 12 jan 2022

Dit is de Competition Flashback Q4 2021 van bureau Brandeis, waarin wij terugblikken op de belangrijkste mededingingsrechtelijke ontwikkelingen over het afgelopen kwartaal (klik hier voor het origineel). Wilt u graag voortaan de Competition Flashback van…