Coronavirus-helpdesk

Hans Bousie & Stefan Campmans / 25 mrt 2020

Juist in tijden van nood, zoals nu vanwege het coronavirus, is bureau Brandeis er voor haar cliënten. Vandaar dat bureau Brandeis voor u klaarstaat met een coronavirus-helpdesk.

De verspreiding van het coronavirus raakt alle bedrijven en alle bedrijfstakken. Dit heeft grote implicaties en levert veel allerhande juridische vragen op, zoals:

  • Wat te doen als uw klant of opdrachtgever op omvallen staat?
  • Is de overeenkomst waar je als onderneming zeer van afhankelijk bent afdwingbaar (al dan niet in kort geding door het vorderen van nakoming)?
  • Andersom, wat kun je doen als je je wilt verweren tegen een mogelijke aanspraak op nakoming die jouw onderneming juist in zwaar weer zou brengen?
  • Moet ik al mijn crediteuren gelijkelijk behandelen, nu het even wat krapper is?
  • Etc.

Veel juridische vragen over de gevolgen van het coronavirus heeft bureau Brandeis al beantwoord in deze blogpost.

Graag wil bureau Brandeis u ook in (andere) specifieke situaties van dienst zijn. Door een kort telefoontje (of e-mailtje) met Hans Bousie of Stefan Campmans van onze corona-helpdesk weet u snel waar u aan toe bent.

Aarzel dus niet om ook in deze moeilijke tijden contact op te nemen met de corona-helpdesk van bureau Brandeis over alle juridische vragen over het coronavirus. En mocht u vragen hebben die niet op ons terrein liggen, denk aan fiscale of arbeidsrechtelijke vragen, dan verwijzen wij u graag door naar collega’s waar wij nauw mee samen werken en zo lossen we het samen wel op.

Gerelateerde artikelen

België!

Hans Bousie / 30 aug 2021

Frank de Grave werd minister van Defensie in 1998 en gaf de verplichte persconferentie. Blijkbaar was hij niet erg onder de indruk van het niveau van de vragen, want hij zat er wat verveeld bij….

Hier papier

Hans Bousie / 16 aug 2021

15.000 keer per dag zegt Eftelings’ holle Bolle Gijs “papier hier”. En dat al meer dan 60 jaar lang. Voor de snelle rekenaars onder ons, dat is dus ongeveer 350 miljoen keer. Tot voor kort…