Vanwege groei zoekt bureau Brandeis een uitgesproken advocaat voor de praktijk kansspelen, telecom en media

bureau Brandeis / 22 sep 2020

bureau Brandeis zoekt per direct een vooruitstrevend jurist of advocaat met enkele jaren ervaring voor de praktijk kansspelen, telecom en media van Machteld Robichon. Affiniteit met de kansspel-, telecom- en mediasector, het bestuursrecht en/of aanvraagprocedures is een pre. Samen met Machteld en haar team werk je aan spraakmakende procedures op voornoemde terreinen. Machteld treedt geregeld op bij toezichthouders als het Commissariaat voor de Media, de Autoriteit Consument & Markt en de Kansspelautoriteit. Daarnaast help je bij de aanvraag van vergunningen voor online kansspelen.

Onze advocaten worden opgeleid tot litigator in complexe geschillen, dikwijls met een bijzonder maatschappelijk of bedrijfseconomisch belang. Onze doelstelling is de advocatuur te beoefenen zoals die bedoeld is: onafhankelijk, betrokken en uitgesproken. Wij hebben een voorkeur voor de challenger.

Wij zijn…
bureau Brandeis is een jong (opgericht in september 2014) advocatenkantoor gevestigd aan de Sophialaan in Amsterdam. We zijn met ongeveer 35 advocaten. Onze organisatie bestaat uit hooggekwalificeerde professionals: integer, steengoed, effectief, creatief, eigenzinnig én betrokken bij de klant, het bureau en de maatschappelijke omgeving. Meer informatie kun je vinden op www.bureaubrandeis.com

Wij zijn op zoek naar…
Ben je juridisch en analytisch een kei, creatief, een goede schrijver, een sterke spreker, heb je doorzettingsvermogen, een strategisch inzicht, ben je betrokken, zelfstandig en bovenal ken je jezelf goed en hecht je waarde aan een prettige werkomgeving dan nodigen we je van harte uit te reageren. Ook juristen die werkzaam zijn als bedrijfsjurist of werken voor een andere juridische dienstverlener en die zich in ons profiel herkennen, worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

Wij bieden…
Een mooi salaris afhankelijk van anciënniteit en relevante werkervaring. Daarnaast bieden wij prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, reiskostenvergoeding, een sportbudget en een smartphone. bureau Brandeis hecht grote waarde aan plezierig werkgeverschap en heeft oog voor een goede work-life balance. Binnen bureau Brandeis krijg je de ruimte voor verdere persoonlijke groei en daar steunen we je graag bij.

Wil je reageren..
Ben je geschikt en heb je zin om je carrière voort te zetten bij bureau Brandeis, stuur dan jouw CV met korte motivatie naar Jana Penkoski: jana.penkoski@bureaubrandeis.com Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Machteld Robichon: machteld.robichon@bureaubrandeis.com of 020 – 7606 505.

Gerelateerde artikelen

Kwartaalbericht Kartelschade #2 2020

Hans Bousie & Louis Berger & Sophie van Everdingen & Nathan van der Raaij & Tessel Bossen / 02 dec 2020

Hierbij presenteren wij u het tweede kwartaalbericht van 2020 over ontwikkelingen op het gebied van cartel damage litigation van bureau Brandeis. U kunt het kwartaalbericht hier inzien. Ontvangt u de volgende editie van ons kwartaalbericht graag…