Vanwege groei zoeken wij steengoede advocaten en advocaat-stagiaires

bureau Brandeis / 27 aug 2018

Wij hebben nodig…

Wegens aanhoudende groei van de praktijk is bureau Brandeis per direct op zoek naar advocaat-medewerkers (4de – 7 de jaars) en advocaat –stagiaires. Wij zoeken op dit moment met name advocaten voor de Corporate & Commercial Litigation praktijk van Frank Peters.

Bij bureau Brandeis telt iedereen mee: je mag vanaf dag één meewerken aan baanbrekende zaken. Als litigation kantoor onderscheidt bureau Brandeis zich door de beslechting van complexe geschillen, dikwijls met een bijzonder maatschappelijk of bedrijfseconomisch belang. Onze doelstelling is de advocatuur te beoefenen zoals die bedoeld is: onafhankelijk, betrokken en uitgesproken, met een nadruk op het procederen. Wij hebben een mening over het recht en de zaken die we behartigen. Wij staan achter onze cliënten en vechten voor hun belangen alsof het om onze eigen belangen gaat.

Onze advocaten zijn absolute specialisten binnen hun vakgebied: Corporate & Commercial Litigation, Financial Services Litigation, Regulatory Compliance, Internet & Technologie, Media & Entertainment, Mededinging & Europees recht, en Cassatie. We kiezen ervoor niet op te treden voor de Nederlandse overheid, de grote Nederlandse banken en accountantskantoren, maar voor de challenger. Dat geeft bureau Brandeis een unieke positie in de markt.

Ben jij een steengoede litigator of ben je een kei in een of meerdere bovengenoemde rechtsgebieden en wil je je verder ontwikkelen als litigator? Dan verwelkomen we jou graag binnen ons kantoor.

 

Wij zijn…

bureau Brandeis is een jong, innovatief advocatenkantoor gevestigd aan de Sophialaan in Amsterdam. Onze organisatie bestaat uit hooggekwalificeerde professionals: integer, steengoed, effectief, creatief, eigenzinnig én betrokken bij de klant, het bureau en de maatschappelijke omgeving. Binnen ons kantoor zijn momenteel 35 betrokken professionals werkzaam, waarvan 26 advocaten en juristen.

 

Wij zijn op zoek naar…

Ben je juridisch en analytisch een kei, creatief, een goede schrijver, een sterke spreker, heb je doorzettingsvermogen, ben je betrokken, zelfstandig en bovenal ken je jezelf goed en hecht je waarde aan een prettige werkomgeving? Als je je hierin herkent, nodigen we je van harte uit te reageren.

  

Wij bieden…

Een marktconform salaris afhankelijk van anciënniteit en relevante werkervaring. Daarnaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden: een pensioensregeling, reiskostenvergoeding, sportbudget, en een mobiele telefoon. bureau Brandeis hecht grote waarde aan plezierig werkgeverschap en een goede work-life balance.

 

Wil je reageren…

Ben je geschikt en heb je zin om je carrière voort te zetten bij bureau Brandeis, stuur dan je CV met korte motivatie naar jana.penkoski@bureaubrandeis.com. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Frank Peters. (tel 020 – 7606 505).

Gerelateerde artikelen

Competition Flashback Q2 2022

Bas Braeken & Jade Versteeg & Lara Elzas & Timo Hieselaar & Demi van den Berg & Diederik Simons / 06 jul 2022

Dit is de Competition Flashback Q2 2022 van bureau Brandeis met daarin een selectie van de belangrijkste mededingingsrechtelijke ontwikkelingen over het afgelopen kwartaal (klik hier voor het origineel). Wilt u graag voortaan de Competition Flashback van…