Student-stage bij bureau Brandeis: Corporate & Commercial Litigation

bureau Brandeis / 17 sep 2020

Corporate & Commercial Litigation vergt bijzonder tactisch en strategisch inzicht. Een onderneming kan onverwachts worden geconfronteerd met geschillen van uiteenlopende aard. Zaken waar veelal grote financiële belangen mee zijn gemoeid voor de direct betrokkenen. We helpen bij de beslechting van juridische geschillen tussen ondernemingen en marktpartijen, maar ook bij geschillen tussen de vennootschap en de daarbij direct betrokkenen. Daarnaast treden we op in collectieve acties.

We procederen bij zowel de civiele rechter als de Ondernemingskamer als de arbitrale tribunalen. Wij kennen de rechtsgang en de gespecialiseerde rechters als geen ander. Ervaring is key. Daarom hechten wij zo’n belang aan het goed begeleiden maar vooral ook direct laten meedraaien en inzetten van onze student-stagiaires.

Aan het einde van je master of al afgestudeerd? Wil je je verdiepen in uiteenlopende (internationale) geschillen rond vennootschappen. Kom dan twee maanden student-stage lopen bij de sectie Corporate & Commercial.

Solliciteren voor een student-stage kan door een mail te sturen naar Nathan van der Raaij. Kandidaten wordt verzocht een CV, cijferlijst, eventuele stagebeoordeling en beknopte motivatie mee te sturen bij de sollicitatie.

Gerelateerde artikelen

Student-stage bij bureau Brandeis: Financial Litigation

bureau Brandeis / 21 okt 2021

bureau Brandeis / 21 oktober 2021 Ben je geïnteresseerd in FinTech ontwikkelingen als cryptocurrency, crowdfunding en robo-advisering? Wil je ervaring opdoen in zaken over de nasleep van de financiële crisis, de publicatie van de Panama…

Abdulrazak Gurnah

Hans Bousie / 12 okt 2021

En ja hoor eindelijk wint Abdulrazak Gurnah de Nobelprijs voor literatuur. Ik ben al jaren fan van Gurnah en las hem tot voor kort altijd noodgedwongen in de brontaal Tanzaniaans. Maar toen de afgelopen jaren…