Stefan Campmans

Senior Advocaat

Stefan Campmans is advocaat-medewerker bij bureau Brandeis. Hij specialiseert zich in commercial en corporate litigation. Stefan heeft een bijzondere focus op bestuurdersaansprakelijkheid en contractuele geschillen.

Stefan procedeert voor ondernemingen, bestuurders en curatoren. Hij heeft zich in het verleden ook beziggehouden met het opstellen van en adviseren over commerciële contracten.

Stefan behaalde zijn Master Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen (LL.M, 2011). Stefan voltooide tijdens zijn studie de specialisatierichtingen privaatrecht en ondernemingsrecht. Gedurende een semester studeerde hij international (corporate) law aan de Uppsala University in Zweden.

Stefan was tot september 2016 advocaat bij Trip Advocaten & Notarissen in Groningen. Daarnaast was Stefan tot oktober 2016 voorzitter van de vereniging De Jonge Balie Groningen-Assen.

In 2019 voltooide Stefan de postdoctorale specialisatieopleiding Onderneming & Aansprakelijkheid van de Grotius Academie.

Lawyer
Journal Stefan

Coronavirus-helpdesk

Hans Bousie & Stefan Campmans / 25 mrt 2020

Juist in tijden van nood, zoals nu vanwege het coronavirus, is bureau Brandeis er voor haar cliënten. Vandaar dat bureau Brandeis voor u klaarstaat met een coronavirus-helpdesk. De verspreiding van het coronavirus raakt alle bedrijven…

Enquêteprocedure en vermogensrechtelijke geschillen

Stefan Campmans / 28 sep 2018

  bureau Brandeis is specialist op het gebied van corporate en commercial litigation. Stefan Campmans is één van de advocaten van bureau Brandeis die procedeert én publiceert op deze gebieden van het ondernemingsrecht. In het…

Nieuwe publicaties over arbitrage

Stefan Campmans / 22 mei 2017

Nieuwe publicaties over arbitrage bureau Brandeis is een specialist op het gebied van arbitrage. Niet alleen procederen en adviseren haar advocaten in (internationale) arbitrages, ook publiceert zij daarover. Dit voorjaar verschenen maar liefst drie publicaties…