Nienke de Bruijn

Advocaat
Contact
T +31 (0)20 7606 505
E-mail Nienke

Nienke de Bruijn is werkzaam als advocaat bij bureau Brandeis. Ze houdt zich bezig met het oplossen van geschillen op het gebied van bestuursrecht, financieel recht en technologie.

Nienke behaalde cum laude haar master Rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Vanwege haar affiniteit met het opkomend belang van de online tech-industrie volgde ze daarna een master-minor in International Technology Law. Tijdens haar bachelor aan de Universiteit van Utrecht heeft Nienke een semester Amerikaanse geschiedenis en politiek gestudeerd aan de University of Florida.

Naast haar studie was Nienke al actief in de advocatuur als studerend medewerker en zat zij in de jongerendenktank van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, waar ze zich focuste op trans-Atlantische relaties. Ze heeft meegedaan aan internationale speech- en lobbywedstrijden aan Oxford en Harvard University en won in dat kader een prijs.

In haar vrije tijd is Nienke spinninginstructrice bij Rocycle Amsterdam en begeleidt zij als vrijwilliger mensenrechtendialogen voor Amnesty International.

Lawyer
Journal Nienke

Healthcare Litigation Update

Simone Peek & Nienke de Bruijn / 26 mei 2021

Today, 26 May 2021, is an important day for the medical technology sector, as the new European regulation on medical devices comes into force. This Healthcare Litigation Update sets out these and other regulatory and…