Anna Sträter

Advocaat
Contact
T +31 (0)20 7606505
E-mail Anna

Anna Sträter is advocaat bij bureau Brandeis. Zij is werkzaam in de praktijk kansspelen, media en telecommunicatie. Zij treedt op in verschillende bestuursrechtelijke procedures, adviseert over schaarse vergunningen en houdt zich daarnaast bezig met de Wet open overheid (voorheen de Wet openbaarheid van bestuur).

Anna volgde na haar bachelor aan het Utrecht Law College de master Privaatrecht met de specialisatie Intellectueel Eigendom aan de Universiteit van Utrecht. Zij schreef haar scriptie over deepfakes en de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Tijdens haar studie studeerde Anna een half jaar in Rome aan de Luiss Guido Carlo Universiteit en was zij voorzitter van haar studentenvereniging.

Voordat zij bij bureau Brandeis terecht kwam was Anna werkzaam bij een juridisch advieskantoor, gespecialiseerd in privacy en online reputatiemanagement.

Lawyer
Journal Anna

Loot boxes maken computerspel FIFA22 niet tot kansspel

Machteld Robichon & Anna Sträter / 09 mrt 2022

De Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (de “Afdeling”) heeft geoordeeld dat de Kansspelautoriteit (“Ksa”) ten onrechte een dwangsom heeft opgelegd aan EA, de uitgever van het beroemde computerspel FIFA (9 maart 2022, ECLI:NL:RVS:2022:690)….