Kom je bij ons werken als receptionist(e)?

bureau Brandeis / 07 feb 2019

Wij hebben nodig…

Advocatenkantoor bureau Brandeis is per direct op zoek naar een enthousiaste representatieve receptionist(e). Je bent het eerste aanspreekpunt en dus het gezicht EN visitekaartje van ons kantoor.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:
 Het ontvangen van bezoekers
 Het beantwoorden van de telefoon en e-mails
 Het verwerken van inkomende en uitgaande post
 Het verzorgen van de lunch
 Het hebben van contact met facilitaire dienstverleners (schoonmaak, telefoondienst)
 Het boeken van koeriersdiensten in binnen- en buitenland
 Het inkopen van (kantoor)benodigdheden
 Het verzorgen van cadeautjes, borrels en bijeenkomsten
 Het secretariaat ondersteunen bij dagelijkse werkzaamheden
 Het zorgen voor een prettige werkomgeving voor collega’s (opgeruimd staat netjes)

Wij zijn…
bureau Brandeis is een jong advocatenkantoor gevestigd aan de Sophialaan 8 in Amsterdam en is een litigation boutique advocatenkantoor, gespecialiseerd in de beslechting van complexe geschillen. De organisatie bestaat uit hooggekwalificeerde professionals, die allen beschikken over het ‘Brandeis-DNA’: integer, steengoed, effectief, creatief, eigenzinnig én betrokken bij de klant, het bureau en de maatschappelijke omgeving.

Wij zijn op zoek naar…
Een enthousiaste representatieve receptionist(e) die past bij onze organisatie en het leuk vindt om in een jonge dynamische omgeving te werken. Je bent servicegericht, stressbestendig, proactief en je kunt goed werken met de computer.

Wij bieden…
Een marktconform salaris. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een dertiende maand, sportbudget, pensioensregeling en een reiskostenvergoeding.

Wil je reageren…
Is dit dé vacature voor jou, stuur dan zo snel mogelijk je CV met korte motivatie naar Jana Penkoski, jana.penkoski@bureaubrandeis.com
Heb je vragen over de functie? Bel dan met Jana op 020 – 7606 505.

Gerelateerde artikelen

Het belang van de fysieke boekhandel

Hans Bousie / 17 jan 2022

Hoezo zitten die mensen uit het boekenvak dan te klagen dat ze open willen, de verkopen zijn sky high immers? De verkopen via digitale platformen, bol.com voorop, zijn inderdaad zeer gestegen, dankzij of ondanks Corona….

Competition Flashback Q4

Bas Braeken & Jade Versteeg & Demi van den Berg & Timo Hieselaar & Lara Elzas & Berend Verweij / 12 jan 2022

Dit is de Competition Flashback Q4 2021 van bureau Brandeis, waarin wij terugblikken op de belangrijkste mededingingsrechtelijke ontwikkelingen over het afgelopen kwartaal (klik hier voor het origineel). Wilt u graag voortaan de Competition Flashback van…