bureau Brandeis zoekt een juridisch secretaresse!

bureau Brandeis / 05 mei 2022

Wil jij een leuke en afwisselende baan en heb jij ervaring als (juridisch) secretaresse? bureau Brandeis is op zoek naar enthousiaste juridisch secretaresse die past bij onze organisatie en het secretariaatsteam. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de secretariële èn organisatorische ondersteuning van je eigen praktijkgroep.

Het team…

Het team bestaat uit 7 secretaresses. Samen met dit team lever je een grote bijdrage aan de kwaliteit en dienstverlening van bureau Brandeis. Je komt voornamelijk te werken voor je eigen praktijkgroep maar ondersteunt elkaar waar nodig. Wat dat aangaat sta je er nooit alleen voor.

Wij zoeken…

Een vrolijke collega! Bij voorkeur heb je ervaring in de zakelijke dienstverlening. Verder heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, beheers je het MS office pakket en ben je in staat administratief en secretarieel jouw praktijkgroep op orde te houden.

Dagelijkse werk…

 • opvolgen van acties en het bewaken van de deadlines voortvloeiend uit de roladministratie;
 • onderhouden van interne- en externe contacten;
 • afhandelen van de in- en uitgaande post en andere zakelijke correspondentie;
 • beheren van de e-mailboxen en agenda’s;
 • organiseren van reizen en evenementen;
 • beheren van dossiers;
 • aanspreekpunt voor cliënten en gerechtelijke instanties;
 • verzorgen van lay-out en bieden van ondersteuning bij aanpassing en automatisering van modeldocumenten;
 • maken en aanpassen van PowerPoint presentaties;
 • beheer van de website en social media accounts.

Verder

 • Je bent bekwaam in de bestaande software maar ziet er ook de noodzaak van in om je te blijven verdiepen in nieuwe software.
 • Je werkt efficiënt en steekt tijd in de juiste zaken. Je ziet wanneer jij je werkwijze moet aanpassen en adviseert de advocaat over de wijze van aanpak. Je hebt een juiste balans tussen focus en flexibiliteit.
 • Je durft de dialoog aan te gaan, erkent de kwaliteiten van de ander, toont vertrouwen en maakt heldere afspraken. Je bent betrouwbaar en ziet het grote geheel.
 • Je bent cliëntgericht, dienstverlenend, planmatig, organisatorisch sterk en secuur en hebt een echte ‘can do’ mentaliteit.

Wij zijn

bureau Brandeis. Een jong advocatenkantoor gevestigd aan de Sophialaan in Amsterdam en een litigation boutique, gespecialiseerd in de beslechting van complexe geschillen. De organisatie bestaat uit hooggekwalificeerde professionals: integer, goed, effectief, creatief, eigenzinnig én betrokken bij de klant, het kantoor en de maatschappelijke omgeving. Binnen ons kantoor zijn momenteel 47 betrokken professionals werkzaam, waarvan 37 advocaten.

Wij bieden…

Een leuke werkplek waarin je veel vrijheden hebt! Een goed marktconform salaris en daarnaast zijn er diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een dertiende maand, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, stoelmassages, thuiswerkvergoeding, een sportbudget, je mag gedeeltelijk thuiswerken als je dat wilt en je kunt gebruik maken van de kantoorlunch op de dagen dat je op kantoor bent. Het betreft een functie met uitzicht op een vaste aanstelling, het liefst fulltime maar parttime is bespreekbaar.

Wil je reageren…

Voldoe je aan onze wensen en voldoen wij ook aan die van jou? Stuur dan je CV met korte motivatie naar Jana Penkoski (jana.penkoski@bureaubrandeis.com). Voor meer informatie over deze functie kun je ook telefonisch of via WhatsApp contact opnemen met Jana op 06-15261769.

Gerelateerde artikelen

Free Filippo B.

bureau Brandeis / 27 mrt 2023

Eerst heette de verdachte nog Filippo B. Inmiddels is Filippo veroordeeld en a la Ridouan Taghi, staat hij nu met naam en toenaam in de krant, Filippo Bernardini. Begin januari op vliegveld JFK in New…

Erkenning Chambers Europe Gids

bureau Brandeis / 17 mrt 2023

bureau Brandeis is in negen jaar tijd uitgegroeid tot het grootste litigation kantoor van Nederland. Het kantoor van 43 advocaten excelleert als litigation boutique ook in een brede toezichthouderspraktijk. Wij zijn verheugd dat onze unieke…