Erkenning Chambers Europe Gids

bureau Brandeis / 17 mrt 2023

bureau Brandeis is in negen jaar tijd uitgegroeid tot het grootste litigation kantoor van Nederland. Het kantoor van 43 advocaten excelleert als litigation boutique ook in een brede toezichthouderspraktijk. Wij zijn verheugd dat onze unieke positie op de Nederlandse markt wordt erkend in de zojuist verschenen uitgave van de Chambers Europe Gids.

Verschillende praktijkgroepen van het kantoor zijn in de ranglijst opgenomen: Mededingingsrecht/Europees recht, Geschillenbeslechting en Media. Veel dank aan onze cliënten, die ons “accuraat, actueel en snel” noemen. Volgens Chambers weet bureau Brandeis “complexe juridische vraagstukken zeer snel te doorgronden en conclusies uit te werken tot duidelijke adviezen”.

Wij zijn ook vereerd met de individuele rankings van maar liefst vier van de acht partners.

Christiaan Alberdingk Thijm
Intellectueel Eigendomsrecht
Mediarecht

Bas Braeken
Mededingingsrecht/Europees recht
Telecom

Frank Peters
Geschillenbeslechting

Machteld Robichon-Lindenkamp
Mediarecht

Wij zien hierdoor onze inzet en het streven naar uitmuntende kwaliteit erkend. Wij danken onze cliënten en zakenpartners voor de feedback aan Chambers & Partners en voor de steun en het vertrouwen in ons kantoor.

https://lnkd.in/ex3cNmtn

Gerelateerde artikelen

Free Filippo B.

bureau Brandeis / 27 mrt 2023

Eerst heette de verdachte nog Filippo B. Inmiddels is Filippo veroordeeld en a la Ridouan Taghi, staat hij nu met naam en toenaam in de krant, Filippo Bernardini. Begin januari op vliegveld JFK in New…

The interpretation of commercial contracts in arbitration

Daniëlle Brouwer / 17 mrt 2023

Many arbitration procedures involve the interpreting of the provisions of a contract. In such cases the arbitrator needs to determine the meaning of a certain phrase in a specific contract. One can however reach significantly…