Enthousiaste ervaren juridisch secretaresse

bureau Brandeis / 15 nov 2021

Wil jij een leuke en afwisselende functie en heb jij al ervaring als (juridisch) secretaresse?
bureau Brandeis is per direct op zoek naar een enthousiaste juridisch secretaresse die past bij onze organisatie en beschikt over ervaring. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de secretariële en organisatorische ondersteuning van onze advocaten. Het is in de eerste instantie een tijdelijke functie (6 maanden) met mogelijkheid tot verlenging.

Jouw dagelijkse werk bestaat onder andere uit:

 • het opvolgen van acties en het bewaken van de deadlines voortvloeiend uit de roladministratie;
 • het onderhouden van interne- en externe contacten;
 • het afhandelen van de in- en uitgaande post en andere zakelijke correspondentie;
 • het beheren van de e-mailboxen en agenda’s;
 • het organiseren van reizen en evenementen;
 • het beheren van dossiers;
 • aanspreekpunt voor cliënten en gerechtelijke instanties;
 • verzorgen van lay-out en bieden van ondersteuning bij aanpassing en automatisering van modeldocumenten;
 • het maken van PowerPoint presentaties;
 • assisteren bij beheer van de website en social media accounts.

Het team…

Het team bestaat uit 7 secretaresses. Samen met het team lever je een grote bijdrage aan de kwaliteit en dienstverlening van bureau Brandeis. Je komt voornamelijk te werken voor de praktijkgroep mededingingsrecht.

 

Wie zoeken wij….?

Een vrolijke en ervaren collega met een afgeronde MBO(+)/HBO opleiding. Bij voorkeur heb je ervaring binnen de advocatuur of de zakelijke dienstverlening. Verder heb je een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engels taal, beheers je het MS office pakket en ben je in staat administratief en secretarieel jouw team op orde te houden.

 

Verder

 • Je bent bekwaam in de bestaande software maar ziet er ook de noodzaak van in om je te blijven verdiepen in nieuwe software.
 • Je werkt efficiënt en steekt tijd in de juiste zaken. Je ziet wanneer jij je werkwijze moet aanpassen en adviseert de advocaat over de wijze van aanpak. Je hebt een juiste balans tussen focus en flexibiliteit.
 • Je durft de dialoog aan te gaan, erkent de kwaliteiten van de ander, toont vertrouwen en maakt heldere afspraken. Je bent betrouwbaar en ziet het grote geheel.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift.
 • Je bent cliëntgericht, dienstverlenend, planmatig, organisatorisch sterk en secuur en hebt een echte ‘can do’ mentaliteit.

Wij zijn…

bureau Brandeis. Een jong advocatenkantoor gevestigd aan de Sophialaan in Amsterdam en een litigation boutique, gespecialiseerd in de beslechting van complexe geschillen. De organisatie bestaat uit hooggekwalificeerde professionals: integer, goed, effectief, creatief, eigenzinnig én betrokken bij de klant, het kantoor en de maatschappelijke omgeving. Binnen ons kantoor zijn momenteel 47 betrokken professionals werkzaam, waarvan 37 advocaten.

Wij bieden…

Een marktconform salaris, afhankelijk van relevante werkervaring. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een dertiende maand, pensioenregeling, reiskostenvergoeding en een sportbudget. Het betreft een functie met uitzicht op een vaste aanstelling.

Wil je reageren…

Voldoe je aan onze wensen en voldoen wij ook aan die van jou? Stuur dan zo snel mogelijk je CV met korte motivatie naar Jana Penkoski. (jana.penkoski@bureaubrandeis.com). Voor meer informatie over de functie kun je ook telefonisch of via WhatsApp contact opnemen met Jana op 06-15261769.

Gerelateerde artikelen

De leugendetector

Hans Bousie / 06 dec 2021

Mijn dochter van 8 vroeg voor en kreeg op pakjesavond een leugendetector. Niet een echte, heuse polygraaf waar haar ouders haar mee onder druk zouden kunnen zetten; maar een gevalletje van Intertoys. Ze had daarvan…

Waarom eigenlijk?

Hans Bousie / 15 nov 2021

Op dit moment lees ik Orwell’s roses van Rebecca Solnit. Ze beschrijft daarin hoe ze op zoek gaat naar de rozenstruiken die Orwell ooit geplant heeft. En verdomd die struiken bestaan nog en als ze…