Interxion Dataprivacy seminar 18 februari 2016

Machteld Robichon & Vita Zwaan / 08 feb 2016

bureau Brandeis besteedt volgende week donderdag 18 februari a.s. tijdens het seminar Dataprivacy aandacht aan de politieke overeenkomst voor een EU-US Privacy Shield, een eerste stap op weg naar een nieuwe basis voor het uitwisselen van persoonsgegevens tussen de EU en de US.

Interxion, Microsoft en NetApp organiseren dit seminar. Machteld Robichon en Vita Zwaan van bureau Brandeis zullen dan de recente wet- en regelgeving (NL, EU en US) betreffende dataopslag en datagebruik toelichten met praktische tips voor uw organisatie.

Vervolgens zullen Martin Vliem (National Security Officer, Microsoft) en Wessel Gans (Alliance Manager Benelux and Nordics, NetApp) u meer vertellen over de visie van resp. Microsoft en NetApp op dataprivacy. Voorafgaand biedt Iterxion de mogelijkheid tot een rondleiding in het datacenter van Interxion. We sluiten het seminar af met een drankje.

Aanmelden kan hier.

 

Gerelateerde artikelen

Coronavirus-helpdesk

Hans Bousie & Stefan Campmans / 25 mrt 2020

Juist in tijden van nood, zoals nu vanwege het coronavirus, is bureau Brandeis er voor haar cliënten. Vandaar dat bureau Brandeis voor u klaarstaat met een coronavirus-helpdesk. De verspreiding van het coronavirus raakt alle bedrijven…

Noot Skype en Google

Machteld Robichon & Jacob van de Velde / 16 jan 2020

Voor het tijdschrift Computerrecht schreven Machteld Robichon en Jacob van de Velde een noot over twee arresten van het Hof van Justitie van de Europese Unie. Het Hof geeft in de arresten invulling aan de…