bureau Brandeis zoekt een uitgesproken jurist voor de praktijk kansspelen, telecom en media

bureau Brandeis / 05 mrt 2021

bureau Brandeis zoekt per direct een vooruitstrevend jurist met ervaring (4 jaar of meer) voor de praktijk kansspelen, telecom en media van Machteld Robichon. Ook juristen die werkzaam zijn als bedrijfsjurist of werken voor een andere juridische dienstverlener, worden van harte uitgenodigd te solliciteren. Affiniteit met de kansspel-, technologie- of mediasector, of  ervaring met het opstellen van contracten en/of aanvraagprocedures is een pre.

Wij ondersteunen aanbieders niet alleen in trajecten bij toezichthouders als het Commissariaat voor de Media, de Autoriteit Consument & Markt en de Kansspelautoriteit, maar assisteren aanbieders ook bij de aanvraag van vergunningen voor online kansspelen. Dit gezien de uitgifte van vergunningen per 1 oktober a.s. en de start van de aanvraagprocedure per april 2021.

Spreek het je aan om ons team daarbij te komen versterken?

Wij zijn…
bureau Brandeis is een jong (opgericht in september 2014) advocatenkantoor gevestigd aan de Sophialaan in Amsterdam. We zijn met ongeveer 35 advocaten. Onze organisatie bestaat uit hooggekwalificeerde professionals: integer, steengoed, effectief, creatief, eigenzinnig én betrokken bij de klant, het bureau en de maatschappelijke omgeving. Meer informatie kun je vinden op www.bureaubrandeis.com

Wij zijn op zoek naar…
Ben je juridisch en analytisch een kei, creatief, een goede schrijver, heb je doorzettingsvermogen, ben je ambitieus, praktisch ingesteld en hecht je waarde aan een prettige werkomgeving? Als je je hierin herkent, nodigen we je van harte uit te reageren.

Wij bieden…
Een positie in een goed draaiende en groeiende praktijk waarin veel aansprekende zaken worden behandeld. Verder bieden wij een mooi salaris afhankelijk van anciënniteit en relevante werkervaring. Daarnaast bieden wij prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, reiskostenvergoeding, een sportbudget en een smartphone. bureau Brandeis hecht grote waarde aan plezierig werkgeverschap en heeft oog voor een goede work-life balance. Binnen bureau Brandeis krijg je de ruimte voor verdere persoonlijke groei en daar steunen we je graag bij.

Wil je reageren…
Ben je geschikt en heb je zin om je carrière voort te zetten bij bureau Brandeis, stuur dan jouw CV met korte motivatie naar Jana Penkoski: jana.penkoski@bureaubrandeis.com Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Machteld Robichon: machteld.robichon@bureaubrandeis.com of 020 – 7606 505.

 

Gerelateerde artikelen

Kwartaalbericht Kartelschade #3 2020

Hans Bousie & Louis Berger & Sophie van Everdingen & Nathan van der Raaij & Tessel Bossen / 01 apr 2021

Hierbij presenteren wij u het derde kwartaalbericht van 2020 over ontwikkelingen op het gebied van cartel damage litigation van bureau Brandeis. U kunt het kwartaalbericht hier inzien. Ontvangt u de volgende editie van ons kwartaalbericht graag…

Back to live!

bureau Brandeis / 22 mrt 2021

Afgelopen weekend vonden in Biddinghuizen de laatste twee Fieldlab-evenementen plaats van de eerste fase. Na een zakelijk congres, een theatervoorstelling, twee voetbalwedstrijden, een concert en dance-event binnen, was het nu tijd voor een dance-event en…