bureau Brandeis zoekt een medewerker voor de praktijk kansspelen, telecom en media

bureau Brandeis / 18 okt 2021

bureau Brandeis zoekt per direct een vooruitstrevend jurist (2-5 jaar ervaring) voor de praktijk kansspelen, telecom en media van Machteld Robichon.  Affiniteit met de kansspel-, technologie- of mediasector, of ervaring met aanvraagprocedures of het opstellen van contracten is een pre.

Samen met het team werk je aan spraakmakende procedures op voornoemde terreinen. Wij treden geregeld op bij toezichthouders als het Commissariaat voor de Media, de Autoriteit Consument & Markt en de Kansspelautoriteit. Daarnaast assisteer je aanbieders bij de aanvragen van vergunningen voor online kansspelen.

Wij zijn…
bureau Brandeis is een jong (opgericht in september 2014) advocatenkantoor gevestigd aan de Sophialaan in Amsterdam. We zijn met ongeveer 40 advocaten. Onze organisatie bestaat uit hooggekwalificeerde professionals: integer, steengoed, effectief, creatief, eigenzinnig én betrokken bij de klant, het bureau en de maatschappelijke omgeving. Meer informatie kun je vinden op www.bureaubrandeis.com

Wij zijn op zoek naar…
Ben je juridisch en analytisch een kei, creatief, een goede schrijver, een sterke spreker, heb je doorzettingsvermogen, een strategisch inzicht, ben je betrokken, zelfstandig en bovenal ken je jezelf goed en hecht je waarde aan een prettige werkomgeving dan nodigen we je van harte uit te reageren.

Wij bieden…

Alles wat een advocaat nodig heeft. Een marktconform salaris, veel plezier en gezelligheid, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (pensioen, reiskostenvergoeding, sportbudget, een mobiele telefoon). bureau Brandeis zet net een stapje verder om haar werknemers gelukkig te maken.

Wil je reageren…
Ben je geschikt en heb je zin om je carrière voort te zetten bij bureau Brandeis, stuur dan jouw CV met korte motivatie naar Jana Penkoski: jana.penkoski@bureaubrandeis.com. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Machteld Robichon: machteld.robichon@bureaubrandeis.com of 020 – 7606 505.

 

Gerelateerde artikelen

De leugendetector

Hans Bousie / 06 dec 2021

Mijn dochter van 8 vroeg voor en kreeg op pakjesavond een leugendetector. Niet een echte, heuse polygraaf waar haar ouders haar mee onder druk zouden kunnen zetten; maar een gevalletje van Intertoys. Ze had daarvan…

Waarom eigenlijk?

Hans Bousie / 15 nov 2021

Op dit moment lees ik Orwell’s roses van Rebecca Solnit. Ze beschrijft daarin hoe ze op zoek gaat naar de rozenstruiken die Orwell ooit geplant heeft. En verdomd die struiken bestaan nog en als ze…