bureau Brandeis versterkt zich met de komst van Wesley Vader

bureau Brandeis / 08 mei 2019

Per 1 mei 2019 is het team Corporate & Commercial Litigation van bureau Brandeis versterkt met de komst van Wesley Vader. Wesley is 12 jaar advocaat en was hiervoor werkzaam bij Lexence. Wesley’s ruime ervaring ligt op het vlak van het aansprakelijkheidsrecht in brede zin. Wesley behandelt onder meer bestuurderaansprakelijkheidzaken, aandeelhoudersgeschillen en contractuele geschillen. Wesley heeft een bijzondere focus op de corporate fraude praktijk en een track record op het gebied van schadeverhaal, asset tracing en bewijsbeslag. Met de komst van Wesley zet bureau Brandeis haar groei en specialisatie op het gebied van Litigation verder voort.

 

Gerelateerde artikelen

Het belang van de fysieke boekhandel

Hans Bousie / 17 jan 2022

Hoezo zitten die mensen uit het boekenvak dan te klagen dat ze open willen, de verkopen zijn sky high immers? De verkopen via digitale platformen, bol.com voorop, zijn inderdaad zeer gestegen, dankzij of ondanks Corona….

Competition Flashback Q4

Bas Braeken & Jade Versteeg & Demi van den Berg & Timo Hieselaar & Lara Elzas & Berend Verweij / 12 jan 2022

Dit is de Competition Flashback Q4 2021 van bureau Brandeis, waarin wij terugblikken op de belangrijkste mededingingsrechtelijke ontwikkelingen over het afgelopen kwartaal (klik hier voor het origineel). Wilt u graag voortaan de Competition Flashback van…