bureau Brandeis is per direct op zoek naar een advocaat mededingingsrecht/economische regulering (2 tot 6 jaar ervaring).

bureau Brandeis / 10 jul 2019

Wij hebben nodig…

Wegens uitbreiding van de praktijk is bureau Brandeis per direct op zoek naar een advocaat mededingingsrecht/economische regulering (2 tot 6 jaar ervaring).

 

Bij bureau Brandeis telt iedereen mee. Dat betekent dat je je als advocaat mededingingsrecht vanaf de eerste dag bezig houdt met alle aspecten van het Europees mededingingsrecht, zoals kartels, misbruik machtspositie, (horizontale en verticale) samenwerkingsvormen en het adviseren over de mededingingsrechtelijke aspecten van overnames en joint ventures. bureau Brandeis heeft een bijzondere focus op litigation. Je zult als advocaat mededingingsrecht dus niet alleen adviseren over het Europees mededingingsrecht, maar ook daadwerkelijk bij toezichthouders en rechterlijke instanties het woord voeren.

 

Een deel van de mededingingsrechtpraktijk bij bureau Brandeis richt zich op gereguleerde sectoren, zoals telecom, post & pakketten, media, mobiliteit en fintech. Kennis van of affiniteit met (één van) deze sectoren strekt dus tot aanbeveling. Daarnaast worden wij met grote regelmaat als specialist gevraagd om te adviseren over de mededingingsrechtelijke aspecten van (vaak: complexe) overnames. Daarbij is het je taak als advocaat mededingingsrecht om de Autoriteit Consument & Markt dan wel de Europese Commissie ervan te overtuigen waarom een overname wél of juist niet moet worden goedgekeurd. Een deel van de praktijk heeft ook een Europese component. Dit kan een procedure bij het Gerecht of Hof van Justitie in Luxemburg zijn of het voeren van besprekingen met de Europese Commissie in Brussel.

 

Onze doelstelling is de advocatuur te beoefenen zoals die bedoeld is: onafhankelijk, betrokken en uitgesproken, met een nadruk op het procederen. Wij hebben een mening over het (mededingings)recht en de zaken die we behartigen. Wij staan achter onze cliënten en vechten voor hun belangen.

 

Wij zijn…

bureau Brandeis is een jong, innovatief advocatenkantoor gevestigd aan de Sophialaan in Amsterdam. Onze organisatie bestaat uit hooggekwalificeerde professionals: integer, steengoed, effectief, creatief, eigenzinnig én betrokken bij de klant, het bureau en de maatschappelijke omgeving. Binnen ons kantoor zijn momenteel 40 betrokken professionals werkzaam, ruim 30 advocaten en juristen.

 

Wij zijn op zoek naar…

Een advocaat met een passie voor het (Europees) mededingingsrecht die zich herkent in bovenstaand profiel. Ben je daarnaast creatief, een goede schrijver, een sterke spreker, heb je doorzettingsvermogen, ben je betrokken, zelfstandig, praktisch ingesteld en hecht je waarde aan een prettige werkomgeving? Als je je hierin herkent, nodigen we je van harte uit te reageren.

 

 

Wij bieden…

Een marktconform salaris afhankelijk van anciënniteit en relevante werkervaring. Daarnaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden: een pensioenregeling, reiskostenvergoeding, sportbudget, en een mobiele telefoon. bureau Brandeis hecht grote waarde aan plezierig werkgeverschap en een goede work-life balance.

 

Wil je reageren…

Ben je geschikt en heb je zin in om je carrière voort te zetten bij bureau Brandeis, stuur dan je CV met korte motivatie naar Jana Penkoski: jana.penkoski@bureaubrandeis.com Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Louis Berger: louis.berger@bureaubrandeis.com (tel 020 – 7606 505).

 

Op www.bureaubrandeis.com vind je meer informatie over onze organisatie.

 

~~

Gerelateerde artikelen

Vacature: student-stage bij bureau Brandeis

bureau Brandeis / 05 nov 2019

bureau Brandeis is een litigation kantoor. Dat betekent dat wij veel procederen, met een voorliefde voor complexe principiële en internationale zaken. bureau Brandeis kent daarbij een aantal specialismen, zoals Corporate Litigation, Mededingingsrecht (bijvoorbeeld kartelschadeprocedures), Mediarecht…

De portemonnee van de OK-functionaris en het tuchtrecht

bureau Brandeis / 24 okt 2019

“OK” is een gangbare afkorting voor zowel de Ondernemingskamer als een operatiekamer. Dat treft, omdat de Ondernemingskamer zieke vennootschappen probeert te genezen. Het medicijn dat de OK daarbij toedient, is dikwijls het tijdelijk aanstellen van…

Kwartaalbericht Kartelschade #1 2019

Hans Bousie & Louis Berger & Bas Braeken & Sophie van Everdingen & Nathan van der Raaij & Tessel Bossen / 22 okt 2019

Hierbij presenteren wij u het eerste kwartaalbericht van 2019 over ontwikkelingen op het gebied van cartel damage litigation van bureau Brandeis. U kunt het kwartaalbericht hier inzien. Ontvangt u de volgende editie van ons kwartaalbericht graag…